Burning desire2021-05-07T09:57:09+00:00
€ 1.150
Klik hier indien u interesse heeft in dit schilderij

Burning desire

50 x 150 cm

Acrylverf op plexiglas (5 mm)

€ 1.150

A burning desire is the starting point from which the dreamer must take off

Wat wil je écht in het leven? Waar wil je naartoe?

Het allereerste dat je nodig hebt is een vurig verlangen!  Geen klein smeulend vlammetje dat je moet oprakelen om het aan de praat te krijgen. Nee! De eerste stap op JOUW pad is een heel sterk verlangen: je moet werkelijk willen hebben waar je naar verlangt. Als je iets wilt, maar je hebt het nog niet, dan was jouw verlangen niet groot genoeg. Zonder hartstocht kan niets gebeuren.

Je gaat namelijk altijd wel tegenslagen op je pad tegenkomen. Zonder een brandend verlangen is de kans groot dat je zal opgeven.

Dicht bij jezelf blijven is hierbij een noodzaak.  Volg je hart, een hart dat brandt van JOUW verlangen.  Doe iets niet omdat het mooi staat naar de buitenwereld, of omdat je anderen ermee gelukkig maakt.  Zorg dat het in eerste instantie jezelf gelukkig maakt.  WAAROM doe je wat je doet?

Walt Disney heeft dit mooi verwoord: We maken geen films om meer geld te verdienen. We verdienen geld om meer films te maken.

Wat is jouw brandend verlangen?

> Origineel en uniek schilderij op Plexiglas, rechtstreeks op de achterkant geschilderd (in spiegelbeeld).
> De halve cirkels zijn gemaakt met ‘glow in the dark’ acrylverf. Deze worden tijdelijk zichtbaar in het donker (nadat ze licht hebben opgenomen – zie foto)

> Inclusief certificaat van echtheid
> Inclusief ‘zwevend’ ophangsysteem