Change

100 x 100 cm

Acrylverf op plexiglas (5 mm)

Beschikbaar

Be the change you want to see in the world

Als student op de unief had ik de opdracht een paper te schrijven over verandering. Ik vond dat een fijne opdracht, omdat ik intuïtief voelde dat ik daar wel wat over kon schrijven. Ik wilde graag vanalles veranderen in mijn omgeving zodat ik dan echt geluk kon vinden. Zelf veranderen, daar wilde ik zelfs niet bij stilstaan. En als ik dan mocht kiezen, dan mochten die veranderingen liefst zo snel mogelijk plaatsvinden, en vooral zonder teveel moeite.

Vandaag weet ik door scha en schande dat gras niet harder groeit als je eraan trekt. En dat je zonder actie niet echt vooruit komt. Zaadjes planten, voldoende voeding geven, geduld en vooral vertrouwen hebben dat de natuur de rest doet, dàt zorgt ervoor dat het gras zal groeien.

En zo volg ik ook vandaag het ritme van het leven. Mijn schilderijen zijn een gevolg van een verandering die in mezelf is gebeurd. Niet meer dat zwart-wit denken, en niet alleen een grijze zone toevoegen, maar kleur, kleur en nog eens kleur. Ik wil wonen in de wereld die ik schilder!

> Origineel en uniek schilderij op Plexiglas, rechtstreeks op de achterkant geschilderd (in spiegelbeeld).
> Inclusief certificaat van echtheid
> Inclusief ‘zwevend’ ophangsysteem