Connecting the dots

90 x 90 cm

Acrylverf op plexiglas (5 mm)

Beschikbaar

Trust the direction of your life. One day you will look back and it will all connect.

Geloof je dat je een deel bent van een groter geheel? Geloof je dat alles altijd OK is, ook als het niet OK is?

Vaak verlammen we onszelf door angst. We willen controle.  We willen weten wat de toekomst ons brengt en we oordelen of iets goed of niet goed is.
Wat we vaak niet beseffen is dat goed/niet goed voor iedereen anders is. Er bestaat dus geen vaste waarheid, alleen die van jezelf.

We hebben geen controle over de situatie waarin we ons bevinden, maar we hebben wel al-tijd controle over onze reactie op de situatie.

Wat als je nu eens kiest voor overgave? Wat als je kiest voor nieuwsgierigheid? Wat als je kiest voor vertrouwen in het leven, voor vertrouwen in jezelf? Als je weet dat je steeds een keuze hebt, dan weet je ook dat het altijd OK is, en dat je geen angst hoeft te hebben, omdat je kan kiezen hoe je reageert.

Besef dat magie in alles zit. Ook in de situaties die we in eerste instantie misschien veroordelen.
Leef in vertrouwen, want je zal zien dat alles wat jou ooit is ‘overkomen’, je deed groeien. Sommige lessen doen pijn, maar wil je ze gemist hebben? Of heb je er uit geleerd?

Als je gelooft in het groter geheel (the bigger picture), dan wéét je dat je straks pas het volledig plaatje kan zien, nadat alle punten zijn verbonden met elkaar…

Dan wéét je dat je een deel bent van het groter geheel.  Het geheel dat Liefde heet. <3

> Origineel en uniek schilderij op Plexiglas, rechtstreeks op de achterkant geschilderd (in spiegelbeeld).
> Inclusief certificaat van echtheid
> Inclusief ‘zwevend’ ophangsysteem