Fulfilment

100 x 100 cm

Acrylverf op plexiglas (5 mm)

VERKOCHT

Happiness is a state of inner fulfilment. Do not search it in outward things.

In onze huidige maatschappij wordt er steeds meer en meer van ons verwacht.  Vaak voel je de druk om genoeg geld te verdienen, om een gezond en fit lichaam te hebben, een goede partner en/of ouder te zijn, om te voldoen aan de verwachtingen van anderen,… FOMO ontstaat dan. The Fear Of Missing Out. Door de druk van buitenuit denken we vanalles te missen.

Als je steeds jezelf maar aanpast aan anderen, dan kan dit letterlijk lichamelijke pijn veroorzaken.  Vaak leert de pijn je om anders te denken, en om dichter bij jezelf te komen. Innerlijke kracht is jouw superkracht.

Het is erg belangrijk om je niet te laten beïnvloeden door anderen. Jezelf af en toe eens aanpassen aan een ander is prima, je hoeft niet altijd je zin te krijgen. Maar weet dat je een keuze hebt. ‘Choose your battles’. Sommige keuzes maken je misschien minder populair en de kans bestaat dat een ander zich afgewezen voelt. Weet dat het alternatief is dat je jezelf afwijst. Let op met wat je tegen jezelf zegt, want je luistert ALTIJD.

Vaak willen mensen dat je voorspelbaar bent. Maar wat als net die verandering nodig is om jouw vleugels te geven? Denk aan de rups die moet veranderen om een vlinder te worden. De rups, die eerst ook niet snapt waarom hij de andere rupsen niet meer zo interessant vindt. Hij bereidt zich voor op zijn nieuwe gedaante. Verandering is nodig.

Je weet nooit welke innerlijke kracht er in je schuilt, totdat krachtig zijn de enige keuze is die je hebt.

> Origineel en uniek schilderij op Plexiglas, rechtstreeks op de achterkant geschilderd (in spiegelbeeld).
> Inclusief certificaat van echtheid
> Inclusief ‘zwevend’ ophangsysteem