Inner Music

100 x 100 cm

Acrylverf op plexiglas (5 mm)

VERKOCHT

Find your own voice, but start with a whisper

Je eigen stem in deze wereld vinden geeft vrijheid en vreugde. Te vaak laten we ons leiden door wat anderen zeggen omdat we nog niet genoeg op onszelf vertrouwen. En dat is normaal. We hebben geleerd te luisteren en braaf in de rij te lopen. En op zich is er niks mis met te luisteren naar een ander. Waar het om draait is dat je niet alles klakkeloos gaat nazeggen en na-apen.

In het leven kan het zijn dat jouw eigen muziek overstemt is geworden door een ander. Dat je jezelf zo hebt aangepast dat je niet meer zo goed weet wie je écht bent… Dan zit er ruis op jouw ‘lijn’…. Dan is het tijd om verantwoordelijkheid te nemen, om je eigen muziekinstrument te zijn. Neem daar de tijd voor…

Terug naar je kern gaan gebeurt laag per laag. Zie het als een magische tocht. Ja, het zorgt ook voor moeilijke momenten, momenten waarop alles lijkt tegen te vallen. Ja,het vraagt om doorzettingsvermogen en focus. En ja, je zal worden uitgedaagd op je zwakste moment… Maar het resultaat zal je terug kracht en lucht geven.

Besef dat niet iedereen jouw muziek even mooi zal vinden. Waar het om draat is om die mensen te vinden die mee genieten van jouw muziek. Die samen met jouw nog meer van die muziek willen maken.  Op die manier krijg je minder ruis en dus meer energie.

Doe je ogen eens dicht, en laat je leiden door jouw unieke innerlijke stem! It knows the way.

> Origineel en uniek schilderij op Plexiglas, rechtstreeks op de achterkant geschilderd (in spiegelbeeld).
> Inclusief certificaat van echtheid
> Inclusief ‘zwevend’ ophangsysteem