Intuiton

100 x 100 cm

Acrylverf op plexiglas (5 mm) – GLOW IN THE DARK

Verkocht

You know the truth by the way it feels

‘What’ is happening in the world?

Tijdens momenten van onrust ontstaat er vaak een angst bij de mensen. Iedereen heeft zo zijn waarheid en velen voelen zich geneigd om ‘hun’ waarheid op te dringen op anderen.
Maar mogen we het ook nog eens oneens zijn met elkaar? We zijn met z’n allen tegen ‘schaapgedrag’ en toch zie ik velen anderen proberen te overtuigen van ‘hun’ gelijk… Kritisch denken mag thans aangemoedigd worden volgens mij. We leren te vaak na-apen, na-denken zoals de ander, reproduceren, van buiten leren….

Ieder mens is toch anders? Ieder mens is toch uniek? Mogen we dan ook uniek denken, en vooral, uniek ‘voelen’? We zijn allemaal gezegend met ons eigen buikgevoel, onze intuïtie, ons persoonlijk compass. Luister ernaar! Het bespaart je vaak veel onnodige pijn en onrust.
Wat is er gebeurd dat we niet altijd meer naar onszelf durven luisteren? Waarom denken we dat de ander beter weet wat goed voor ons is dan wijzelf? Denk er eens over…

De tegengestelde emotie van angst is Liefde. Liefde verbindt. Liefde is overal. Leve de Liefde!

> Origineel en uniek schilderij op Plexiglas, rechtstreeks op de achterkant geschilderd (in spiegelbeeld).
> ‘What’ is gemaakt met ‘glow in the dark’ acrylverf. Dit wordt tijdelijk zichtbaar in het donker (nadat het licht heeft opgenomen – zie foto)

> Inclusief certificaat van echtheid
> Inclusief ‘zwevend’ ophangsysteem