Verkocht

Miracle

2 x 50 x 100 cm

Acrylverf op plexiglas (5 mm)

Verkocht

Just when the caterpillar thought everything was over, it became a butterfly.

(Dit schilderij bestaat uit 2 delen)

Als je je losgekoppeld voelt van jezelf en van de wereld, besef dan dat het niet zo erg is als het lijkt. Meer nog, het is met momenten zelfs nodig. Als de mensen rondom je jou niet meer begrijpen, neem dan eens tijd voor jezelf. Luister naar jouw innerlijke stem weg van alle ruis. Herinner je wie je was voordat je beïnvloed werd door de levensstijl van anderen of door hun mening en gedachten over jou. Het is eigenlijk hét moment om eens egoïstisch te zijn, om ruimte op te eisen en om jezelf terug te vinden voordat je jezelf verliest in de menigte. Wacht niet totdat je jezelf verliest en niet meer weet wie je echt bent.

Als je je losgekoppeld voelt van de hele wereld rondom je dan wil dat zeggen dat je aan het groeien bent, dat je een nieuwe en verbeterde versie van jezelf aan het worden bent. Je bent aan het veranderen. Mensen reageren vaak niet zo goed op verandering. Ze willen dat alles hetzelfde blijft, en dat jij hetzelfde blijft. Vaak willen mensen dat je voorspelbaar bent. Maar wat als net die verandering nodig is om jouw vleugels te geven?

Denk aan de rups die moet veranderen om een vlinder te worden. De rups, die eerst ook niet snapt waarom hij de andere rupsen niet meer zo interessant vindt. Hij bereidt zich voor op zijn nieuwe gedaante. Verandering is nodig.

Je weet nooit welke innerlijke kracht er in je schuilt, totdat krachtig zijn de enige keuze is die je hebt.