Serenity

100 x 100 cm

Acrylverf op plexiglas (5 mm)

Verkocht

Become serene on the inside and the world becomes serene on the outside.

Al van jongs af aan is ons geleerd om vanuit ons verstand te handelen.  En daar is een reden voor.  Het denken is namelijk erop gericht om ons kost wat kost te beschermen tegen pijn.  We denken controle te houden over de uitkomst van een bepaalde beslissing en daarom nemen we deze met ons verstand.  Want als we ons gevoel volgen, dan hebben we verder geen idee wat de gevolgen gaan zijn, en dan bestaat de kans natuurlijk dat we gekwetst of afgewezen worden, en dat kan pijnlijk zijn.  Daarom kan het zijn dat we onze gevoelens verstoppen. Voelt dat goed?

Vertrouwen op je gevoel is vertrouwen op jezelf.  Niet op wat je geleerd hebt maar wat voor jou het beste voelt.  Daarom is het ook zo belangrijk om bewust te worden van wie jij echt bent, wat je wilt en waarom je dat wilt.  Je kan niet houden van iemand die je niet kent.  Leer jezelf kennen. Voel.

Als je je gevoelens niet durft te tonen, of niet doet wat goed voor jou is, maar wat anderen van je verwachten, dan kan het zijn dat je jezelf tegenkomt.  En soms is het net dat wat soms nodig is om jezelf te leren kennen.  Om met mildheid en liefde naar jezelf te kijken.

Durf je gevoelens te laten zien. Daaruit ontstaat kracht en kwetsbaarheid.

Je bent zoveel sterker dan je denkt!

> Origineel en uniek schilderij op Plexiglas, rechtstreeks op de achterkant geschilderd (in spiegelbeeld).
> Inclusief certificaat van echtheid
> Inclusief ‘zwevend’ ophangsysteem