The journey

100 x 100 cm

Acrylverf op plexiglas (5 mm)

Verkocht

Learn to trust the journey, even if you don’t understand it

Vaak gaan mensen na een tegenslag of na een reeks tegenslagen op zoek naar zichzelf, op zoek naar hun ‘pad’.  Soms mis je voldoening in het leven, word je wakker geschud of krijg je enkele levenslessen waardoor je voelt dat er meer is in dit leven. De vraag ‘is dit alles?’ komt dan wel eens naar boven. Waarom doen we wat we doen?

Als deze bovenstaande vraag al in jou is opgekomen, dan ben je waarschijnlijk klaar om je persoonlijke pad te ontdekken. En dat is voor iedereen zeer verschillend.  Maar het is wel altijd een pad waarbij jouw ego aan de kant gezet wordt, en je wordt wie je echt diep vanbinnen bent. Je authentieke zelf breekt langzaamaan uit. Deze zoektocht kan een doolhof lijken, en je zal periodes van zowel blokkades als periode van intense vreugde en vrede tegenkomen. Daarom is het ook van groot belang dat je je openstelt voor het leven en de dingen die op jouw pad komen je vertrouwen schenkt.

Vertrouw op je intuïtie, op je gevoel, op je hart, op jezelf.  Zet van daaruit een eerste stap en de rest zal zich ontvouwen. In contact komen met je ware ik is de sleutel voor groei. Vergeet niet dat angsten enkel in jouw gedachten bestaan. Zelfliefde doet angsten verdwijnen.

Wees mild voor jezelf en geniet tijdig van wat me-time. Je bent het waard!

> Origineel en uniek schilderij op Plexiglas, rechtstreeks op de achterkant geschilderd (in spiegelbeeld).
> Inclusief certificaat van echtheid
> Inclusief ‘zwevend’ ophangsysteem