Wave of Change

100 x 100 cm

Acrylverf op plexiglas (5 mm)

Verkocht

Just when the caterpillar thought the world was over, it became a butterfly.

Verandering is niet altijd even leuk. Dat weten we, en dat voelen we. Het kan over een externe verandering gaan, maar ook over een innerlijke verandering.. Soms is verandering absoluut noodzakelijk om daar te geraken waar je op je best bent. Verandering voelt vaak aan als een golf van emoties die zo beangstigend zijn dat het zelfs het gevoel krijgt dat ge in ademnood zijt. Ge geraakt verlamd. En toch is het vaak nodig om door die muur van angst te gaan, om de angst in de ogen te kijken, en te worden wie ge echt zijt.

Ons bewust worden van onze innerlijke angsten is een proces dat erg pijnlijk kan zijn. Innerlijke angsten kunnen zijn: de angst om niet goed genoeg te zijn voor anderen, de angst om alleen te blijven, de angst om financieel aan de bodem te zitten, de angst voor het commentaar van anderen, enz… Door deze angsten weg te duwen en niet onder ogen te zien, laat ge uw echte authentieke zelf niet zien, maar wel de versie die de anderen verwachten. Helaas kunt ge op die manier niet echt stralen. Dat wringt. Dat doet pijn.

Net zoals een rups de transformatie naar vlinder als een pijnlijk proces ervaart. Toch is het op een gegeven moment noodzakelijk om de cocon/het masker af te gooien, zodat je kan vliegen, zodat ge uzelf kunt zijn.

Want dàt is echte vrijheid!

> Origineel en uniek schilderij op Plexiglas, rechtstreeks op de achterkant geschilderd (in spiegelbeeld).
> Inclusief certificaat van echtheid
> Inclusief ‘zwevend’ ophangsysteem