‘VERBIND-MET-JEZELF’ – WORKSHOP

Eerst en vooral, dit is geen workshop waarbij ik je zal leren schilderen! Nope, maar lees even verder, dan leg ik je uit wat wél  de bedoeling is van de workshop…

Als kunstenares weet ik namelijk maar al te goed hoe ik in mijn kracht moet staan om mijn unieke zelf te tonen aan de buitenwereld. En daar heb ik een hele weg voor moeten afleggen.

Ik heb verbinding met mezelf moeten maken.

Wie ben ik echt, wat wil ik, wat is mijn verhaal? Diverse workshops en een persoonlijke coach hebben mij hiermee op weg geholpen. Deze investeringen in mezelf zijn de beste die ik ooit gedaan heb. Ik ben gegroeid als mens, ik sta veel sterker in het leven en ik ben niet meer afhankelijk van externe omstandigheden.

En dààr wil ik ook jou mee op weg helpen.

Dus besloot ik drie jaar geleden om mij bij te scholen tot coach. Dit heeft me ontzettend veel waarde gebracht. Deze opleiding, in combinatie met mijn eigen zoektocht in het leven, hebben me erg veel geleerd over mindset, over (zelf)liefde, over verbinding en over zelfvertrouwen.

Deze kennis wens ik nu, samen met Monique Dassen (een collega-coach), door te geven door middel van de ‘verbind-met-jezelf’-workshop.

Klik hier voor meer info over deze workshop

Klik hier voor meer info over Monique Dassen

‘Jezelf leren kennen is de meest boeiende weg die je kan bewandelen’

Evert van de Ven